3x palkittua tekemistä
Ainoana valmentajana Suomessa

Vuoden lean teko

2. SIJA 2014

Oman tuotantotiimin työ lääketeollisuuden laitevalmistajalla palkittiin vuonna 2014

Vuoden lean teko

2. SIJA 2015

Valmentamani elektroniikkateollisuuden asiakas voitti palkinnon vuonna 2015

Vuoden lean teko

1. SIJA 2018

Valmentamani lääketeollinen laitevalmistaja voitti palkinnon vuonna 2018

Asiakkaan ääni ratkaisee

”Teimme Timon johdolla merkittävän uudistuksen päivittäisjohtamiseen, tuotannon virtauksen kehittämiseen ja 5S:n implementointiin. Työ tehtiin käytännönläheisesti ja yhdessä tekemällä, niin että kaikki osallistuivat. 5S:ää oli aikaisemmin yritetty jo useamman vuoden siinä onnistumatta ja Timon avulla siitä tuli pysyvä toimintatapa. Timon päivittäisjohtamisen oppeja olen käyttänyt ja jalostanut niin kotimaisilla työmailla kuin ulkomaillakin.”

Jaakko Leivo CEO, Enersense Works & Enersense Painting Enersense International Oyj

”Hankkeiden aikana on Timon innoittamana oivallettu kuinka valmentava ja osallistava toimintamalli voi räjäyttää organisaation ideat, ajatukset ja yhdessä tekemisen tavan uudelle tasolle. Lean-periaatteiden soveltaminen on Timon avulla käytännöllistä toimialasta riippumatta.”

Ville Mäkelä Head of operations Orion Oyj

”Timo on järjestänyt meille Lean-koulutusta ja on osallistunut myös käytännön kehitystoimintaan. Hänen valmennuksestaan huomaa, että hän osaa asiansa todella hyvin ja että hän on itsekin aidosti kiinnostunut valmentamisesta ja kehittämisestä. Valmennuksesta jäi erityisesti mieleen käytännönläheiset esimerkit, joilla hän konkretisoi mistä Leanissa on oikeasti kyse. Ja kun tuli aika upottaa kädet saveen tuotannon lattialla, hän oli innokkaasti mukana. Timon kanssa on oikein mukava työskennellä ja suosittelen lämpimästi hänen valmennuksiaan.”

Mika Oinas Director Supply Chain and IT Chiller Oy

”Timon kanssa työskennellessä teoria yhdistyy käytännön tekemisen kanssa saumattomasti. Tämä onkin ollut yksi keskeisimmistä asioista onnistumisten saavuttamisessa. Monista erinomaisista opeista yksi on jäänyt erityisen hyvin mieleeni ”Lean -hankkeet eivät ole projekteja, sillä ne eivät pääty koskaan.”

Mikko Toivonen
Business Development Manager
Fidelix Oy

”Toteutimme suunnittelun muutoshallinnan ohjaukseen liittyvän kehitysprojektin yhteistyössä Timon kanssa. Projektin tavoitteena oli visualisoida ja selkeyttää suunnittelun ohjausta sekä mahdollistaa uuden toimintatavan käyttö myös etätoiminnoissa. Timon valmentava ote ja tapa, jolla hän hyödynsi lean-työkaluja toimihenkilötyön ohjauksessa mahdollisti projektin onnistuneen läpiviennin ja loi meille vahvan luottamuksen hänen osaamiseensa. Olemme nyt käynnistämässä laajempaa toimintamme kehityshanketta yhdessä Timon kanssa. ”

Timo Knuutila Chief Operating Officer Dinolift Oy