Miten tämä kaikki tehdään käytännössä?

Johdon sparraus

Asiakkaani kutsuu minua ”Lean personal traineriksi”. Toinen sanoi, että ”Karpolle” voi aina soittaa, kun joku Lean homma pistää miettimään. Tämä on osa pakettia, jota tarjoan.

Jokainen tarvitsee mentorin, Leanissä sensein, jonka kanssa sparrailla. Niin minäkin. Parhaillaan tämä on kaksisuuntaista ja johtaa entistä parempiin tuloksiin.

Soita ja otetaan ensimmäinen sessio vaikka heti!

Lean koulutukset

Jos rehellisiä ollaan, niin pelkällä koulutuksella et pitkälle pötki. Lean opitaan käytännön työllä ja kehittämisellä. Koulutus tukee tätä loistavasti ja yhdistän aina Lean-kehityksen ja soveltuvan koulutuksen samaan nippuun.

Näin puhumme samaa kieltä kehitysmatkan aikana ja saamme perusteet kuntoon.

Ota yhteyttä ja varaa koulutus vaikka heti!

Lean tuotekehitys

Mitä jos saisit lähteä puhtaalta pöydältä liikkeelle?

Otetaan Lean-ajattelu mukaan jo suunnittelupöydältä lähtien. Käytännön tulokset ovat olleet murskaavia, erityisesti kilpailijoiden silmissä.

Kaikki tärkeimmät mittarit vähintään 50% paremmiksi nykyiseen verrattuna. Tuotekustannus, asiakaslaatu, työaika, tehdaspinta-ala. Todellisia lukuja nämäkin. Mitä tämä tarkoittaisi omalle liiketominnallesi?

Soita ja katsotaan yhdessä, mikä on seuraava tuotekehityshankkeesi!

Lean turnaround

Muutetaan yhdessä toimintasi Lean-ajattelun ja työkalujen avulla tuottamaan asiakkaalle huippuarvoa.

On kyse sitten toimisto- tai tuotantoprosessista, olemme aina löytäneet niistä huiman määrän kehitettävää ja parannettavaa. Ja asiakkaasi ja työntekijäsi hyötyvät samalla, joka kerta.

Esimerkkeinä työkaluista arvovirtakartoitus, päivittäisjohtaminen, 5S ja työturvallisuus, työn vakiointi, materiaalienhallinta, Hoshin Kanri ja monet muut.

Ota yhteyttä ja katsotaan mikä sinulle sopii parhaiten.

Puhujaksi tapahtumiin

Kokeneena puhujana tulen mielelläni kertomaan tarinoita Lean-matkaltani. Monessa sopassa keitettynä ja useissa seminaareissa (mm. Suomen Lean Yhdistys) puhuneena saan yleisösi varmasti innostumaan Lean-kehityksestä ja aloittamaan oman matkansa.

Soita ja sovitaan, missä puhutaan seuraavaksi!

Lean tehdassuunnittelu

Uusi tehdas pystyyn? Harvinaista herkkua, joten hoidetaan se ihan viimeisen päälle. Vai uutta tuotantoaluetta pystyttämään? Lean auttaa siinäkin.

Edellinen asiakkaani saavutti tuottavuudessa +100% rajapyykin. Käy läpi kaikki tuotannon prosessit ja sitä tukevat toiminnot ja luodaan uusi tapa rakentaa tuotteesi alusta loppuun.

Ota yhteyttä ja aloitetaan puhtaalta pöydältä!