Miten tämä kaikki tehdään käytännössä?

Lean turnaround

Muutetaan yhdessä toimintasi Lean-ajattelun ja työkalujen avulla tuottamaan asiakkaalle huippuarvoa.

On kyse sitten toimisto- tai tuotantoprosessista, olemme aina löytäneet niistä huiman määrän kehitettävää ja parannettavaa. Ja asiakkaasi ja työntekijäsi hyötyvät samalla, joka kerta.

Esimerkkeinä työkaluista arvovirtakartoitus, systemaattinen A3 ongelmanratkaisu, päivittäisjohtaminen, 5S ja työturvallisuus, työn vakiointi, materiaalienhallinta, Hoshin Kanri ja monet muut.

Ota yhteyttä

Lean koulutukset

Jos rehellisiä ollaan, niin pelkällä koulutuksella et pitkälle pötki. Lean opitaan käytännön työllä ja kehittämisellä. Koulutus tukee tätä loistavasti ja yhdistän aina Lean-kehityksen ja soveltuvan koulutuksen samaan nippuun.

Näin puhumme samaa kieltä kehitysmatkan aikana ja saamme perusteet kuntoon.

Ota yhteyttä ja varaa koulutus vaikka heti!

Ota yhteyttä

Lean tehdassuunnittelu

Uusi tehdas pystyyn? Harvinaista herkkua, joten hoidetaan se ihan viimeisen päälle. Vai uutta tuotantoaluetta pystyttämään? Lean auttaa siinäkin.

Edellinen asiakkaamme saavutti tuottavuudessa +100% rajapyykin. Käy läpi kaikki tuotannon prosessit ja sitä tukevat toiminnot ja luodaan uusi tapa rakentaa tuotteesi alusta loppuun.

Ota yhteyttä ja aloitetaan puhtaalta pöydältä!

Ota yhteyttä

Lean HR

Osaava ja jatkuvasti oppiva henkilöstö on Lean-kehittämisen ytimessä. On siis luonnollista, että kehitämme myös henkilöstöömme liittyviä prosesseja Lean-menetelmin.

On sitten kyse rekrytoinnista, perehdytyksestä tai koko työuran mittaisesta kokonaisprosessista, asiakkaamme ovat saaneet aikaan hienoja tuloksia mm. työtyytyväisyydessä, henkilöstön pysyvyydessä tai rekrytoinnin läpimenoajassa.

Soita, niin varmistetaan yhdessä henkilöstöprosessiesi sujuvuus!

Ota yhteyttä

Lean tuotekehitys

Mitä jos saisit lähteä puhtaalta pöydältä liikkeelle? Otetaan Lean-ajattelu mukaan jo suunnittelupöydältä lähtien. Käytännön tulokset ovat olleet murskaavia, erityisesti kilpailijoiden silmissä.

Kaikki tärkeimmät mittarit vähintään 50% paremmiksi nykyiseen verrattuna. Tuotekustannus, asiakaslaatu, työaika, tehdaspinta-ala. Todellisia lukuja nämäkin. Mitä tämä tarkoittaisi omalle liiketominnallesi?

Soita ja katsotaan yhdessä, mikä on seuraava tuotekehityshankkeesi!

Ota yhteyttä

Lean myynti

Viimeinen linnake, johon kehitystoiminta ei koskaan yllä? Ei tietenkään! Lean-menetelmin voimme kehittää ja vakioida myynnin rutiinit, säilyttäen samalla vapauden henkilökohtaiseen luovuuteen.

Asiakkaidemme tarjousten läpimenoaika on usein jopa puolittunut ja niiden hitrate on noussut kymmeniä prosentteja. Mitä tämä tarkoittaisi teidän myyntitiimissänne?

Ota yhteyttä ja selvitetään asia yhdessä!

Ota yhteyttä

Lean talous

Useimmat yritystoiminnan arvovirrat päättyvät siihen, että asiakkaan maksu kilahtaa tilille. Miksi emme siis varmistaisi, että myös tähän liittyvät prosessit pyörivät jouhevasti?

On kyse sitten rahoituksesta, laskutuksesta, ostoreskontrasta tai muista talousprosesseista, asiakkaamme ovat pystyneet vähentämään näihin käytettyä työaikaa ja lyhentämään läpimenoaikojaan merkittävästi.

Ota siis yhteyttä ja varmista tehokas virtaus myös kassan osalta!

Ota yhteyttä

Johdon valmennus

Asiakkaamme kutsuvat meitä ”Lean personal trainereiksi”. Eräs sanoi, että ”Karpolle” voi aina soittaa, kun joku Lean homma pistää miettimään. Tämä on osa pakettia, jonka tarjoamme.

Jokainen tarvitsee mentorin, Leanissä sensein, jonka kanssa sparrailla. Niin mekin. Parhaillaan tämä on kaksisuuntaista ja johtaa entistä parempiin tuloksiin.

Ota yhteyttä

Asiakkaan ääni ratkaisee