Käytännön kokemus puhuu
Yhteistyössä on voimaa

Kuka on Timo Haapsaari?

Timo on perheenisä, aviomies ja Lean -ajattelija, joka on auttanut asiakkaitaan saavuttamaan tiukat tavoitteensa jo pian 15 vuoden ajan. On kyse sitte munakkaan tekemisestä aamupalaksi tai asiakkaan tuotekehityksestä, ei hän voi olla pohtimatta, miten tämän voisi tehdä paremmin ja lyhyemmässä ajassa. Lean on kuin parantumaton infektio. Kun olet kerran päässyt makuun, ei paluuta vanhaan ole. Maailma ei ole enää entisensä.

Timon sparraamien tiimien työ on palkittu kolmesti Suomen Lean Yhdistyksen jakamalla Vuoden Lean Teko -palkinnolla. Kova duuni tuottaa kovat tulokset.

Timo on myös intohimoinen kalamies. Lean -ajattelu on yksinkertaistanut tätäkin harrastusta. Mottona ”Vedessä oleva uistin kalastaa parhaiten”. Tämän myötä pakissa ei montaa syöttiä enää tarvita. Vuosien mittaan ennätyskalat ovat nousseet vedestä kokeilemalla rohkeasti jotain uutta.

#tuplaahyvä #puolitapaha

1000+

Valmennettua oman työnsä kehittäjää

500+

Johdettua kehitystapahtumaa

3000+

Päivittäisjohtamisen tapaamista

Yhteistyössä

Kari ”Kapa” Laurikainen
Smart Causal

Kapa uskoo, että minkä tahansa kehityksen täytyy kulkea alhaalta ylös, ei toisinpäin. Arvokkain tieto on henkilöllä, joka koskee tuotteeseen tai näkee asiakkaan. Muutoksen synnyttää usein ymmärrys siitä, että kehittämisen ei tarvitse olla nollasummapeli; Nopeampi tuotantoaika ei tarkoitakaan huonompaa laatua tai kovempaa kiirettä, vaan kokonaisuuden kehittämistä niin, että ihmiset saavat keskittyä siihen minkä osaavat ja oppia jatkuvasti uutta.

Kapa on kehittänyt erilaisia organisaatioita ja prosesseja lähes 15 vuoden ajan. Asiakkaat ovat tulleet sekä valmistavasta teollisuudesta, että palvelutuotannon puolelta. Erityisen läheisiä ovat olleet projektit liiketoiminnan kehittämisen ympärillä mm. myyntiorganisaatioiden parissa. Onnistunut projekti maksaa itsensä takaisin nopeasti ja tekee konsultin tarpeettomaksi mahdollisimman pian.

Vapaa-ajalla Kapan pitää aktiivisena vaimon lisäksi kaksi kouluikäistä lasta ja ikuisesti leikki-ikäinen havannankoira. Intohimoihin lukeutuu musiikin opettelu soittaen, kuunnellen ja kokeillen.

Kai Mäenpää
Lean Thinking

Kai on aikaan saava kouluttaja ja muutosjohtaja. Kailla on pitkä 26 kokemus tämän päivän teollisuudesta ja niiden eri prosesseista. Hänellä on vankkaa käytännön kokemusta ja näyttöä konkreettisesta tuloksen tekemisestä oikeassa työympäristöä. Kaille Lean-filosofia on tuttu tapa toimia. Hän on valmentaja, joka luo selkeän vision organisaatiolle ja muutokselle. Kai toimii itse esimerkkinä ja auttaa ihmisiä hyödyntämään heidän potentiaalinsa.

Kain vahvuutena on Leanin soveltaminen tuotanto- ja asiantuntijaorganisaatioissa, valmentava johtaminen. Laatujohtaminen sekä työturvallisuus.

Neljän vuoden määrätietoisen työn tuloksena Kain luotsaama organisaatio palkittiin “Vuoden henkilöstöteko teko”, Ilmarinen –palkinnoilla.

Esimerkkejä saamastani palautteesta

”Kouluttaja oli selvästi ammattitaitoinen ja hänellä oli aiheesta laajasti kokemusta. Kotitehtävä oli mainio!”
– Osallistujapalaute valmennuksestani

”Hyvää oli se, että esimerkkejä ja puheenvuoroja oli molemmin puolin ja sai keskeyttää jos oli aiheeseen sanottavaa”
– Osallistujapalaute valmennuksestani